دوشنبه 13 مهر 1405 - Mon 05 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 34227
تاریخ انتشار: 13/مرداد/1395 - 14:05
پایگاه خبری حامیان ولایت /سیاسی

اطلاعات جدید از دستگیری بدهکار بزرگ بانکی/ "ح.د." با ۱۵۰ میلیارد تومان بدهی پس از ۹ سال فرار دستگیر شد

بدهکار بزرگ بانکی که چهارشنبه هفته گذشته دستگیر شد، ۱۵۰ میلیارد تومان به بانک سپه بدهکار بود. وی از سال ۸۶ متواری بوده و حکم دستگیری وی نیز ۴ سال پیش صادر شده بود.

اطلاعات جدید از دستگیری بدهکار بزرگ بانکی/ "ح.د." با ۱۵۰ میلیارد تومان بدهی پس از ۹ سال فرار دستگیر شد

 به‌تازگی با همکاری پلیس، قوه قضائیه و کارکنان بانک سپه یکی از بزرگترین بدهکاران بانک دولتی شناسایی و پس از بررسی‌های لازم و حکم قضایی روز گذشته بازداشت شد.

این فرد که "ح.د." نام دارد، از سال 86 تاکنون متواری بود و حکم دستگیری وی نیز ظاهراً 4 سال پیش صادر شده بود. وی چهارشنبه هفته گذشته پس از طی مراحل قانونی روانه زندان شد و پرونده وی در اختیار مقام قضایی قرار گرفت.

وی با 150 میلیارد تومان بدهی یکی از بزرگترین بدهکاران بانکی به بانک سپه محسوب می‌شود که صدور چک بلامحل و تحصیل مال از شیوه‌های نامشروع بخشی از اتهامات وی هست

منبع : تسنیم

نظرات بینندگان
نظرات شما